Sales exports

Rapporten van je ticketverkoop

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor een uitgebreid inzicht in het aantal verkochte tickets maak je met Stager Excel rapporten. Je maakt deze via Reports - Sales exports. Op deze pagina heb je de keuze uit:

• Tickets by date

• Tickets by event

• Tickets by user

• Orders by sales date

• Ticket types per event

Tickets by date

Selecteer Tickets by date om een overzicht te maken van het aantal verkochte tickets die binnen een bepaalde periode zijn verkocht. Selecteer de periode waarvan je een overzicht wilt krijgen en de gewenste betaalmethode. Klik vervolgens op Download voor een uitdraai van het aantal verkochte tickets binnen die periode met daarin alle details per verkocht ticket (prijs/fee/datum/contact/etc.).

Tickets by event

Via Tickets by event maak je een rapport van het aantal verkochte tickets per evenement. Dit overzicht toont dezelfde details per ticket als het Tickets by date rapport. Hier kies je alleen het evenement en de betaalmethode. Klik op Download voor een uitdraai van de ticketverkoop van dit evenement.

Tickets by user

Via Tickets by user maak je een rapport van het aantal verkochte deurtickets per backstage user. Je kan dit overzicht gebruiken om bijvoorbeeld de kas op te maken of om af te rekenen met een extern voorverkoop adres. Voor dit rapport selecteer je de backstage user, de periode waarvan je een overzicht wil krijgen en de gewenste betaalmethode.

Orders by sales date

Selecteer Orders by sales date om een rapport te maken van het aantal bestellingen binnen een bepaalde periode. Een bestelling kan meerdere tickets bevatten en tickets voor verschillende events. Je selecteert hier de periode waarvan je een overzicht wil krijgen en de betaalmethode.

Ticket types per event

Via Ticket types per event maak je een overzicht van het aantal verkochte/gescande tickets van events die binnen een bepaalde periode hebben plaatsgevonden. In de tabel staat per event hoeveel tickets er van elk type zijn verkocht. Op het tweede tabblad in dit rapport ('Visitors' genoemd) zie je hetzelfde maar dan met aantallen gescande tickets. Handig voor periodieke rapportages en verantwoording. Je selecteert de periode waarvan je een overzicht wil krijgen en kiest eventueel een project type en/of een project lead.