Hoe exporteer ik barcodes?

Een overzicht van barcodes per datum, user of event exporten.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk ticket heeft een unieke barcode. Deze code staat op het ticket zelf en begint met ST. Het is in Stager mogelijk om de barcodes per datum, user of event te exporteren. Dit doe je via Reports - Sales exports.

• Je selecteert Tickets by date voor een overzicht van alle verkochte tickets per datum.

• Je selecteert Tickets by event voor een overzicht van alle verkochte tickets per evenement.

• Je selecteert Tickets by user voor een overzicht van alle tickets die één user heeft verkocht.

Vul de benodigde informatie in en druk op Download om het overzicht als .XLS bestand te exporteren. In dit bestand vind je de barcode(s) in een tabel onder 'Barcode'. Sorteer hier op de juiste ticket types, order datum of contact.

NOTE: Als je barcodes exporteert en buiten Stager in een ander systeem gebruikt is het advies om SecureSwap van TicketSwap uit te zetten. Dit doe je onderaan het tabblad 'Tickets' van een event. Tickets kunnen nog wel doorverkocht worden via TicketSwap, maar de barcode verandert dan niet meer na het doorverkopen.