Ticketing
Tickets scannen
Scan insights in de Backstage

Realtime inzicht in hoeveel tickets er al gescand zijn

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Scan insights vind je in de app, maar ook in de Stager backstage omgeving. Het biedt inzicht in hoeveel tickets er al gescand zijn en wanneer. Zo weet je precies hoe druk het is en wanneer je piekmomenten waren.

Je opent Scan insights in de Backstage omgeving via Reports - Scan insights. Onder Select event selecteer je vervolgens het juiste evenement. Op de pagina vind je de volgende mogelijkheden:

• Number of tickets: Je ziet hoeveel tickets er zijn gescand.

• Scans by time: Je ziet hoeveel scans er per minuut zijn gedaan. Je kan zelf de meetperiode instellen. Handig als je na afloop wil kijken wanneer de piekmomenten waren.

• Scans by ticket type: Je ziet in een overzicht welke ticket types zijn gescand, verkocht of gereserveerd. Ook het aantal no-shows en de show up rate zijn zichtbaar.

• Scans by user: In dit overzicht zie je het aantal gescande tickets per scan user.