Verkoop overzicht - My door sales

De kas controleren met de tickets die je hebt verkocht

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Ticketing - Door sales - My door sales wordt een overzicht getoond van alle - door de ingelogde gebruiker - verkochte tickets en refunds binnen een bepaalde periode. Geef een tijdspanne aan, klik op Show en het overzicht verschijnt.

Dit scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de kas op te maken, aan het einde van een dienst. Je kunt precies zien hoeveel geld in kas behoort te zitten, hoeveel er gepind is of op rekening is verkocht. Ook wordt de betaalwijze getoond waarmee een refund heeft plaatsgevonden.

Met een printopdracht (CTRL-P of Appeltje-P) van het browservenster wordt het overzicht geprint.

Dit scherm is ook handig voor het externe voorverkoopadres. Zij kunnen de verkoopaantallen van een bepaalde periode bekijken.