Stager app
Refunds in de app

Tickets terugbetalen met de Stager app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Stager app betaal je tickets eenvoudig direct terug aan de deur. Als je de refund uitvoert met de Stager app, wordt het geld dat wordt teruggestort uit het Adyen account van jouw organisatie gehaald. In dit artikel lees je hoe je een refund uitvoert met de app.

Refund

Onderaan het hoofdmenu van de Stager app selecteer je Refund om te starten met het terugbetalen van een ticket.

Er zijn twee opties om de terugbetaling te starten:

• Via de Scanner die automatisch opent. Scan de barcode van de ticket die je wil terugbetalen om de terugbetaling te starten.

• Selecteer Barcode als je de refund uit wil voeren door de barcode van het ticket in te voeren. Vul de juiste barcode in en selecteer Check the code om de refund uit te voeren.

Bevestigen

Na het scannen van de ticket, of het invullen van de barcode, verschijnt het refund keuzemenu. Hier heb je de volgende opties:

Refund action

• Refund and block: betaal het aankoopbedrag terug én blokkeer de ticket.

• Refund: betaal het aankoopbedrag terug. De ticket blijft geldig na de refund.

Options

• Include service fee: betaal ook de ingestelde servicekosten terug.

• Exclude service fee: betaal de ingestelde servicekosten niet terug.

Onder Ticket information wordt weergegeven wat de aankoopprijs, de service fee en de refund fee is van de ticket. Achter total staat het totaalbedrag dat wordt terugbetaald.

Swipe de gele knop om het ticket terug te betalen en eventueel te blokkeren. De terugbetaling wordt binnen drie werkdagen uitgevoerd. De ticket koper ontvangt direct een mail met de bevestiging van de refund en het termijn waarop het geld terug verwacht kan worden.