FAQ & Best practices
Account
Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten voor de Stager Backstage?
Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten voor de Stager Backstage?

Ik kan niet meer inloggen in de Stager Backstage

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je inloggen in je Stager Backstage account maar ben je je wachtwoord vergeten? Geen nood. Lees hier hoe je er weer in komt :)

Ga naar het inlogscherm van jouw organisatie. Klik rechtsonder op 'Reset password'. Je vult hier OF je username in OF je emailadres die gekoppeld is aan jouw user.

Je ontvangt een mail met daarin een link. Klik er op daar en je kan een nieuw wachtwoord invoeren en weer inloggen.

Lukt het telkens niet om in te loggen, terwijl je wel de juiste gegevens gebruikt? Controleer de volgende zaken:

• Gebruik je de juiste link?
    Voor organisatoren gebruik je deze algemene link: https://app.stager.nl/login
    Als vrijwilliger/medewerker/ticketkoper log je in via de ticketshop.

• Gebruik je de juiste username?
    Dit is voor Backstage users vaak geen emailadres.

• Check of er een wachtwoordmanager is of opgeslagen wachtwoorden in de browser. Dit kan je testen door een andere browser dan normaal te gebruiken.