Diensten nemen en beschikbaarheid opgeven

Hoe log je in en blijf je op de hoogte als je shifts werkt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als personeelslid/vrijwilliger/medewerker van een organisatie wordt je ingepland via Stager. Op die manier weet je wanneer je een shift werkt en kan je jouw beschikbaarheid opgeven.

Inloggen in de ticketshop

Als je ingepland kan worden is dat gekoppeld aan jouw contact in Stager. Per organisatie heb je een eigen contact dat samenvalt met jouw mailadres. Log in bij de organisatie via deze link:

https://[organisatienaam].stager.co/web/tickets/login

NOTE: Vervang [organisatienaam] nog wel even met de naam van de organisatie waarvoor je gaat inloggen.

Als je bent ingelogd en de juiste rollen zijn toegekend, dan zie je rechtsboven in het menu een aantal extra opties:

• Neem een dienst
    Hier zie je openstaande shifts die je direct kan nemen, je bent dan direct ingepland.
    Link: https://[organisatienaam].stager.co/web/shifts

• Mijn beschikbaarheid
    Zie hier alle openstaande shifts waarvoor je jouw beschikbaarheid kan opgeven. De planner kan je op basis van deze info inroosteren.
    Link: https://[organisatienaam].stager.co/web/shifts/availability

• Mijn diensten
    Een overzicht voor alle shifts waarvoor je bent ingeroosterd.
    Link: https://[organisatienaam].stager.co/web/shifts/myshifts

NOTE: Sla de directe link van de organisatie waar je werkt op in de browser van je telefoon. Zo heb je altijd snel alle info bij de hand.