FAQ & Best practices
Account
Feature requests delen via Frill

Ideeën aandragen bij Stager

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mensen die in Stager werken, weten vaak goed wat de software nog beter zou maken. We horen geregeld goede ideeën en gaan hier graag verder mee aan de slag. Daarom gebruiken we Frill waar je zelf ideeën aandraagt en stemt op bestaande ideeën.

Inloggen

Er zijn 2 opties om Frill te openen.

Optie 1: Via het menu

Log in in de Stager Backstage. Helemaal onderaan het menu van Stager vind je de Feedback knop. Druk hierop om Frill te openen.

Optie 2: Via de chat

Open de chat rechtsonder in de Stager Backstage als je bent ingelogd. Start een chat en geef aan dat je een goed idee hebt. Je wordt dan doorgelinkt naar een nieuw tabblad waar je dit kan doorgeven.

Als je bent ingelogd in de Stager Backstage, klik je via de volgende link door naar Frill. Je bent dan automatisch ingelogd:

https://[organization].stager.co/secure/frillsso

*Vervang [organization] nog wel even met de naam van je eigen organisatie.

Nadat je bent ingelogd kan je zelf ideeën beschrijven en stemmen op bestaande ideeën.

Maak duidelijk waar je exact tegenaan loopt, en wat de achterliggende reden is. Doe dit in het Engels, zodat ook onze onze gebruikers die geen Nederlands spreken je idee een stem kunnen geven.
Vanuit Stager houden we deze ideeën in de gaten en laten we je weten waar we aan werken.

Announcements & roadmap

Op hetzelfde platform laten we weten aan welke features we werken en delen we geregeld updates van nieuwe features. Dus dit is de plek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe features. Klik op 'Check it out' als je een chat opent om dit direct in te zien.