Advance templates

Maak vooraf ingevulde advance formulieren aan

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met advance templates maak je vooraf gestructureerde advance formulieren aan. Zo hoef je terugkerende onderdelen van een advance formulier niet steeds opnieuw handmatig aan te maken, maar gebruik je daar de template voor. Dit is onderdeel van het Stager Awesome pakket.

Advance template aanmaken

Via Settings - Planning - Advance templates maak je met de gele knop rechtsboven een nieuwe template aan. Dit lijkt precies op het aanmaken van een regulier advance formulier. Waarschijnlijk zijn een aantal elementen die je uitvraagt bij externe partijen vaak hetzelfde en kan je dus standaard in een formulier zetten.

Kies bij het aanmaken welke topics je in het formulier wilt terugzien en vul per topic de volgende info in:

• Text: Aanbieden van een tekstvak met info.

• Question: Stel een vraag en biedt de externe partij de mogelijkheid antwoord in tekst te geven.

• File: Biedt een bestand aan in het advance formulier.

• Request file: Geef de mogelijkheid voor de externe partij om een bestand te uploaden.

Als je via Planning - Advancing een nieuw advance formulier aanmaakt voor een productie, kies je eerst of je een template wilt gebruiken. Zo is het formulier zelf makkelijk aangemaakt en kan je deze nog aanpassen naar de juiste toepassing.