Scan apparaten

Tickets scannen met een infraroodscanner

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Stager app scan je tickets bij de entree van je evenement. Het is mogelijk om met de camera van het mobiele toestel tickets te scannen, maar je kan ook een infrarood scan apparaat gebruiken met de Stager app. In dit artikel lees je hoe je een scan apparaat gebruikt en welke modellen wij aanraden.

Hoe gebruik je scan apparaten?

Om een infrarood scanner aan te sluiten aan je mobiele apparaat, raadpleeg je de meegeleverde instructies van de scanner. Als de scanner is aangesloten en werkt met je toestel, open je de Stager app. Selecteer Check-in, klik op het gewenste evenement en klik daarna op Start scanning. Nu je in de scan omgeving bent, selecteer je Barcode om te scannen met de aangesloten infrarood scanner. Nu kan je tickets scannen met je aangesloten scan apparaat.
ā€‹
ā€‹

Lees hier alles over scannen met de Stager app.

Goede scan apparaten

Wij hebben zelf verschillende infraroodscanners getest en de volgende zijn het beste uit de Stager-compatibiliteit test gekomen:

De optie met SIM kaart heeft onze voorkeur, want daarmee ben je minder afhankelijk van een slechte WiFi verbinding.

Als Stager klant kan je contact opnemen met onze hardware partner TLS Boca systems via sales@tls-bocasystems.com. Vermeld dat je een Stager user bent, want dan kan je tegen een gereduceerd tarief de scan devices kopen.